Gå til hovedinnhold

Deleie

Det er ingen hemmelighet at det er vanskelig å komme seg inn på boligmarkedet som førstegangskjøper. De høye prisene gjør det vanskelig å spare opp stor nok egenkapital, og høye leiepriser kan gjøre det utfordrende å sette til side penger hver måned.

Dersom du ønsker å kjøpe en andel av en leilighet i Kvartal 3, må du ha egenkapital på minst 15 prosent av summen du ønsker å kjøpe for. Det vil si at det er nødvendig med en egenkapital på 270.000 kroner dersom du ønsker å kjøpe halvparten av en bolig til 3.600.000. Det er også et krav om at du selv skal bo i boligen.

Ønsker du å kjøpe bolig i Kvartal 3, men sliter med få finansieringen til å gå opp?

De fleste bankene er foreløpig restriktive til å finansiere deleie, i påvente av at nasjonale regler kommer på plass, trolig i løpet av høsten 2023.

Inntil vi får dette på plass, har vi en avtale med vår samarbeidspartner DNB om at de skal ta møte med alle de som ønsker deleie i dette prosjektet. Dette for å kunne vurdere og veilede kunden om hvilke finansieringsmuligheter som finnes, og kanskje også vurdere om de tror deleie er noe som kan være aktuelt når dette produktet kommer på plass.

Vi anbefaler deg å ta kontakt med din rådgiver i banken, slik at dere sammen kan gå igjennom økonomien din og se hvilke muligheter du har.

Ta kontakt med utbyggers representant Tom Erik Olsen på e-post tom.erik.olsen@gunvaldjohansen.no for å få mer detaljert info og regneeksempler på finansieringsmodellen deleie.

På denne siden bruker vi informasjonskapsler (cookies) og andre teknologier for å tilby deg så hyggelig brukeropplevelse som mulig. Du kan lese mer om dette under våre personvernvilkår. Ved å klikke på "Godta", samtykker du i bruken av slike teknologier.